Autonom Equipment Lease

Soluții de leasing operațional pentru echipamente prin Autonom Equipment Lease

Despre Autonom Equipment Lease

Prin serviciul Autonom Equipment Lease, companiile pot închiria echipamentele necesare, cu investiții inițiale minime. Puteți selecta furnizorul dorit și puteţi închiria echipamentele de care aveţi nevoie, fără să blocați resurse de capital prin achiziționarea lor. Închirierea echipamentelor se adresează persoanelor juridice, reprezentând soluţia optimă pentru deducerea integrală a ratei lunare și pentru un cash-flow previzibil.
Mai multe detalii despre serviciu aici: https://inchiriereechipamente.ro/

Despre Autonom Group

Autonom este o companie cu capital 100% românesc, pornită în 2006, în Piatra Neamț și este un jucător în top 5, după cifra de afaceri, în sectoarele principale de activitate: leasing operațional și închirieri auto. Compania oferă soluții moderne de mobilitate și finanțare precum: închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet management, asistență rutieră, servicii de spălătorie auto și închiriere de echipamente. Acestea sunt furnizate printr-o rețea națională unică, prezentă în 36 de orașe din România, iar compania operează o flotă de peste 14.000 de mașini.

Obțineți o estimare de costuri lunare pentru închirierea pe termen lung a echipamentelor necesare afacerii dumneavoastră.

Solicită o ofertă personalizată pentru soluții de închiriere a echipamentelor prin Autonom Equipment Lease.

  0
   0
   Coșul tău
   Coșul tău e gol.Înapoi la magazin