Recipient zat pentru o depozitare aferenta

Pentru un barista sau pentru tine, cel care inca invata despre cum sta treaba cu sarcinile unui barista, zatul de cafea poate reprezenta o problema. Pentru a nu-l arunca direct in cosul de gunoi si pentru a nu face murdarie este recomandat sa ai la indemana un recipient de zat pe care il poti folosi ori de cate ori ai nevoie, pe langa celelalte accesorii necesare unui barista, latiere, espressoare si diferite sortimente de cafea. 

Edream are o categorie extinsa dedicate acestui produs din care tu poti sa alegi obiectul care corespunde pe deplin cerintelor tale. O cutie pentru zat ce poarta eticheta Edream sau poate o cutie multifunctionala ce contine un suport de tampare sunt doar cateva variante din care tu poti alege. 

Un sertar pentru zat poate fi o varianta optima daca ai obiceiul sa faci cafele pentru toata lumea. Ceea ce e bine de stiut despre acest produs e ca pe acesta se poate aseza rasnita, facand mai mult loc pe masa. Acest sertar are bara si picioare de cauciuc. Produsele Edream sunt realizate din materiale de inalta calitate. Inoxul se regaseste pe lista acelor materiale pe care tu te poti baza de fiecare data. 

Conteaza pe Edream si devino home barista de zile mari!

Avand produsele Edream la dispozitie te poti transforma intr-un home barista de zile mari. Poti da curs retetelor pe care le ai deja in plan si poti descoperi gusturi diverse pe care le poti folosi pentru a-ti impresiona cunoscutii. 

Recipient Zat