Ce alte accesorii de barista sunt necesare pentru o experienta completa de preparare a cafelei

Un iubitor de cafea care doreste sa dispuna de accesoriile si produsele esentiale pentru a-si prepara singur deliciul zilnic are nevoie de oferta noastra. Noi intelegem cat e de important sa-ti organizezi spatiul de lucru si bucataria, astfel incat iti oferim si alte accesorii pentru barista, care cu siguranta te vor ajuta foarte mult. 

Descopera gama noastra de accesorii si suporturi tampare pentru barista

  • Organizator accesorii cu suport tampare, din lemn. Pastreaza mereu accesoriile pentru prepararea cafelei organizate, cu ajutorul unui suport cu un design minimalist. Practic si incapator, organizatorul pentru statii de cafea poate gazdui perfect portafiltre, tampere si distribuitoare de cafea.
  • Statii de tampare. Poti gasi suporturi pentru portafiltrul de cafea, care se potrivesc de minune cu majoritatea portafiltrelor de cafea. Datorita unei rotite cu care este prevazut suportul poate fi reglata inaltimea de sustinere, pentru a se adapta mai multor tipuri de portafiltre.
  • Eureka Mignon Mat Kit. Acest set de produse compus din covoras din silicon si stand de tampare ajuta la protejarea si organizarea spatiului de lucru in cafenea sau la tine acasa.  

Alege de la Edream accesoriile barista potrivite nevoilor tale

  • Ia in considerare spatiul de care dispui. Comanda suporturi sau organizatoare pentru masa de lucru care se potrivesc perfect cu spatiul tau de lucru, in ceea ce priveste prepararea cafelei.
  • Ce numar de instrumente ai. Selecteaza un suport sau o statie de tampare cu o capacitate ideala pentru a gazdui toate instrumentele de care ai nevoie.
  • Alege stilul potrivit cu estetica bucatariei sau a spatiului de lucru. La Edream gasesti o selectie de modele, forme si culori. Alege varianta potrivita pentru tine si gusta cafele perfecte!

Investeste in organizare si eficienta, investeste in accesorii pentru barista de la Edream!

Suport Tampare