Aparate frigorifice – racitor bauturi disponibil in gama noastra

De multe ori pe timpul verii suntem in cautarea bauturilor reci pentru ca ne dorim sa ne racorim, mai ales daca ne place sa stam la soare, in natura. Cum iesirile in grup sunt cele mai potrivite, un racitor pentru bauturi este ideal pentru a pune sticlele calde si a le scoate reci. In gama magazinului nostru veti gasi o sectiune speciala dedicata acestor produse. 

Compartimentate eficient, le veti putea folosi pentru a va raci bauturile intr-un mod rapid. Veti gasi aparate frigorifice compartimentate cu 3 rafturi sau 2, dupa caz. Vin la pachet cu 2 picioare ajustabile si o usa de sticla reversibila menita sa mentina in interior o temperatura optima.

Va invitam sa descoperiti si sa comandati aparatul potrivit pentru nevoile voastre 

Hidratarea este esentiala oricand, nu conteaza sezonul, dar mai ales vara se pune un accent special pe aceasta. Deoarece vorbim despre temperaturi iesite din comun, este bine sa aveti la indemana o sticla cu apa sau o limonada racoroasa din care puteti bea ori de cate ori aveti ocazia. Prin intermediul acestor aparate frigorifice, veti avea ocazia sa aveti la indemana bauturi reci ca gheata pe care sa le consumati de indata. 

Explorati toata sectiune si alegeti aparatul care vi se pare potrivit, cu 2 sau cu 3 rafturi, alegerea va apartine in totalitate. Le veti gasi pe acestea foarte utile, ba chiar veti remarca puterea lor de racire. La Edream punem pret pe calitate, asadar nu trebuie sa va ganditi de doua ori inainte sa faceti o achizitie.

Racitor Bauturi