La Edream ai categorie dripper si accesorii pentru brew si metode alternative 

De indata ce descoperi acest univers al cafelei, iti dai seama ca sunt si  mai  multe metode de preparare, dar si mai multe gusturi de care te poti bucura. Am pregatit pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze mai multe din lumea cafelei produse speciale, printre care si dripper. Prepara usor si rapid cafeaua! 

Stiai ca poti prepara cafeaua prin picurare, direct in ceasca? Sunt astfel compactati cativa pasi din preparea cafelei la espressor. Ceado Hoop Coffee Brewer spre exemplu, vestitul castigator al unui premium de inovatie in 2023, este disponibil aici. Ai nevoie si de filtru si de putin timp in care sa astepti ca apa sa treaca prin stratul de cafea. Rezulta o bautura cu gust diferit de tot ce stiai pana acum, o delectare a simturilor tale. 

Seturi de preparare a cafelei la filtru V60, de asemenea disponibile in gama dripper 

Cunoscuta dupa termeni tehnici, cafeaua V60 este destul de populara in randul cunoscatorilor si pasionatilor de cafea. Presupune utilizarea unei cani cu gaura in centru, cafeaua se scurge in carafa de dedesubt. Adica cana dripper, V60, care si-a capatat numele tocmai dupa forma sa conica cu unghi de 60 de grade.

Prepararea cafelei astfel inseamna o arta, inseamna finete si atentie la gramaje si texturi – cafeaua trebuie rasnita specific ca pentru V60. Maiestria prepararii va aduce cu sine si placerea de a savura o cafea fix asa cum simti ca trebuie sa fie, pe gustul tau. 

Dripper Cafea