Rasnite cu cutite brew – la Edream sunt disponibile 

Cold brew, o alta varianta de cafea, poate fi preparata usor, dacă ai toate accesoriile la indemana. Practic presupune cafea facuta la rece, doar ca are nevoie de mai mult timp pana cand aromele din boabele macinate sa fie extrase. Un proces mai lung, dar care rasplateste cu un gust desavarsit. 

Cand ti-ai propus sa prepari acest tip de cafea, te vei inarma cu tot ce e necesar, cu rasnite cu cutite pentru brew si accesorii diverse. La edream.ro le avem pregatite pentru tine, de la rasnita Eureka baby, manuala si pana la drippere din sticla. 

Rasnite cu cutite brew – alege Varia VS3 

Din varii motive, Varia VS3 a devenit una din cele mai dorite rasnite cu cutite brew. Poate ca este vorba de performanta sa, dar si de designul modern, ba chiar futurist. Disponibila in varianta white si black, o ai aici, la un click distanta. 

Rasnita pentru brew este marea diferenta si asta pentru ca in functie de cafeaua folosita vei obtine un gust distinct. Cafeaua utilizata influenteaza cremozitatea si aroma baturii finale. Asadar, fara a face vreun compromis, foloseste o rasnita cu cutite brew performanta, de generatie moderna, fie ea compacta, manuala si usor de transportat, fie una care va trona in bucataria ta. 

Pentru ca ne pasa de experienta ta de home barista, la Edream vei gasi mereu selectii ale unora dintre cele mai cautate branduri de nisa – Varia, Eureka, Kinu printre altele. In plus, avem promotii constante si preturi excelente. 

Rasnite cu cutite BREW