Server – pahare in diferite modele, pentru toate gusturile

Cand servesti o cafea sau un pahar cu suc tii cont si de paharul in care bautura iti este preparata, asta este de la sine inteles. Multi dintre cei care se pricep in a pregati bauturi fel si fel aleg de obicei si un pahar care sa se potriveasca cu bautura pregatita. Forma si materialul paharului conteaza in mare parte, daca vrei sa faci o impresie bune.

Am pregatit pentru clientii nostrii o categorie intreaga de server – pahare din care pot alege paharul mult dorit. In forma de craniu sau in forma de urs, acestea sunt doar cateva dintre produsele pe care poti cumpara de la Edream. Canile din ceramica cu maner din lemn sunt si ele la mare cautare, datorita designului inovativ care vine la pachet cu acestea. 

Interesat de gama noastra de server/pahare? Tu comanzi, noi livram

Daca vei dori sa iti imbogatesti colectia cu pahare de colectie vei putea sa le cumperi din cadrul magazinului nostru online. Iti garantam ca acestea sunt unele de buna calitate, in care vei putea sa servesti bauturile asa cum iti place. Atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald ne bucuram de gusturi inconfundabile ale diferitelor bauturi si suntem cat se poate de binevoitori sa incercam fel si fel de arome. 

Comanda de la Edream produsele de care ai nevoie si savureaza-ti cafeaua asa cum iti place, dintr-un pahar frumos ornamentat si atent realizat. Ai garantia ca acestea sunt realizate din sticla de buna calitate.

Server / Pahare Cafea