Experimenteaza adevarata arta a cafelei cu pachete barista cu Eureka Silenzio

Pachetele barista cu Eureka Mignon Silenzio includ o rasnita Eureka Mignon Silenzio cu cutite plate de 50 mm si o functie de silentiozitate patentata de Eureka, ce reduce zgomotul la nivel minim. Rasnita este dotata cu sistemul de dozare, pentru a asigura precizie si o consistenta optima in prepararea cafelei. Aceste caracteristici asigura o experienta de preparare a cafelei net superioara, facand din aceste pachete barista cu Eureka Silenzio alegerea perfecta pentru pasionatii de cafea care isi doresc o experienta autentica de barista, la domiciliu.

Transforma prepararea cafelei intr-o adevarata arta cu ajutorul Edream

Daca pentru tine cafeaua reprezinta unul dintre motivele pentru care esti matinal, atunci poti sa te bucuri si tu de prepararea acesteia la tine acasa. Nimic nu se compara cu placerea de a prepara cafeaua pentru tine, acasa, experimentand arome si tipuri de cafele. De aceea ai nevoie de pachete barista. 

Alege cu incredere pachete cu Eureka Silenzio, daca: 

  • Tii in mod special la linistea diminetii si nu doresti sa fii deranjat de zgomotul rasnitei. In cazul lui Eureka Silenzio exista un sistem anti vibratii care reduce din zgomotul produs la macinare. 
  • Iti doresti sa experimentezi mai  multe tipuri de cafele, nu doar espresso. Eureka a proiectat astfel rasnitele pentru ca tehnica de macinare sa fie potrivita atat pentru cei care prefera espresso, cat si pentru cei care isi doresc cafea realizata prin metode alternative. 

Transforma-te si tu in home barista cu ajutorul pachetelor cu Eureka Silenzio de la Edream. Descopera gustul autentic al cafelei de specialitate!

Pachete Barista cu Eureka Mignon Silenzio