Cauti pahare, cesti si recipiente moderne pentru cafea? Le gasesti la Edream

Nu-i asa ca adori cafeaua? Altfel nu ai fi ajuns aici. Dar, pe langa cafeaua aromata, care parca te imbie, experienta nu ar fi completa fara pahare, cesti si recipiente elegante, special create pentru astfel de momente. Accesoriile potrivite fac totul. Noi iti punem la dispozitie o categorie dedicata de produse pentru servirea cafelei si a derivatelor sale. Ca sa te bucuri de cafeaua ta preferata cu stil si in confort, poti alege de pe site termosuri, carafe si spumatoare dintre cele mai moderne. Nu te vei opri doar la un singur produs, cu siguranta. 

Descopera gama noastra de produse de servit cafeaua

  • Cesti din portelan pentru espresso si cappuccino. Alege de pe site dintre modele clasice sau moderne, minimaliste sau cu designuri simpatice. Tot ceea ce punem la dispozitie este pentru a se potrivi gustului tau si decorului casei. 
  • Pahare din sticla cu modele cute. Iti doresti un set de pahare simple si elegante, sau un set de pahare cute perfecte pentru espresso, cappuccino sau latte macchiato? La noi gasesti si pahare cu pereti dubli pentru a-ti mentine cafeaua calda mai mult timp, dar si cu modele cu animale simpatice, care te vor face instant sa le pui in cosul de cumparaturi. 
  • Carafe pentru cold brew. Nu-i asa ca vara ai dori sa poti savura o cafea rece aromata cu ajutorul unei carafe special concepute pentru cold brew? Nu-ti fa griji. Nu trebuie sa cauti mai departe. Gasesti si asemenea produse la noi.

La Edream ai posibilitatea de a cumpara orice iti pofteste inima referitor la cani, pahare si recipiente pentru sortimentele tale preferate de cafea. Alege accesoriile iubite si completeaza ritualul cafelei de zi cu zi!

Pahare, Cesti & Recipiente cafea