Pentru un spatiu de lucru organizat, ai nevoie de recipiente pentru depozitare

Cat de important este pentru tine si pentru afacerea ta sa mentii ordinea in spatiul de lucru si in bucatarie? Daca raspunsul e ”Foarte!”, atunci ia in considerare organizarea zonei de lucru la cafenea sau a blatului din bucatarie cu recipiente pentru depozitare. Vei vedea apoi o diferenta clara!

Alimentele vor fi pastrate proaspete pentru mai mult timp, aroma sau textura lor nefiind alterata asa cum ar fi daca le-ai lasa la voia intamplarii. La Edream stim cat de important este sa te prezinti profi atat la cafenea, cat si acasa, in zona de gatit si servit cafeaua. Asadat, punem la dispozitia clientilor o colectie minunata si variata de recipiente si cutii pentru a depozita in siguranta produsele de care ai nevoie. 

Ce recipiente pentru depozitare vei gasi pe site la noi:

Toate aceste produse de pe site sunt menite sa-ti usureze munca si organizarea alimentelor in spatiu de lucru la cafenea sau acasa, in propria bucatarie. 

De ce sa alegi recipientele de depozitare Edream

  • Calitate. Realizate din materiale rezistente, recipientele de la Edream nu altereaza gustul sau calitatea alimentelor pe care le vei depozita in ele. 
  • Diversitate. La noi pe site gasesti multe modele si dimensiuni diverse care se potrivesc nevoilor specifice ale clientilor nostri, barista profesionisti sau la ei acasa. De la carafe gradate pana la sticle spray pentru procedeul RDT, gasesti lucruri folositoare care iti vor usura munca.
  • Functionalitate. Etanse si cu designuri ergonomice, aceste recipiente sunt perfecte pentru o depozitare sigura si organizata.

Alege si tu recipientele potrivite spatiului tau de lucru si bucura-te de prospetimea alimentelor pentru un timp mai indelungat!

Recipiente Depozitare